مدارک لازم جهت اخذ ویزای دبی: اسکن واضح پاسپورت که حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد. یک قطعه عکس 4*3 مدارک لازم جهت اخذ ویزای تایلند: اصل پاسپورت با 6 ماه اعتبار از تاریخ پرواز یک قطعه عکس رنگی تمام رخ زمینه سفید کپی صفحه اول شناسنامه مدارک لازم جهت اخذ ویزای سنگاپور: اصل پاسپورت با 7 ماه اعتبار از تاریخ پرواز یک قطعه عکس رنگی تمام رخ زمینه سفید مدارک لازم جهت اخذ ویزای بلغارستان اصل گذرنامه با 7 ماه اعتبار کامل، یک قطعه عکس تمام رخ، رنگی، زمینه سفید (4×3 )، تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کاملا دقیق و صحیح، کپی صفحه ی اول و دوم شناسنامه روی برگه A4 هر کدام به صورت جداگانه ، کپی صفحه اول و دوم پاسپورت و صفحات دارای ویزا روی برگه A4 هر کدام به صورت جداگانه ، گواهی اشتغال به کار یا اساسنامه شرکت با ترجمه، (موارد لازم به ذکر در ترجمه گواهی اشتغال به کار: نام و نام خانودگی / شماره گذرنامه / نام شرکت یا موسسه / سمت دقیق / مدت زمان اشتغال به کار در آن شرکت یا موسسه / میزان حقوق دریافتی ماهیانه / مهر و امضای مدیر عامل یا رئیس هئیت مدیره ) چک ضمانت شخص ثالث به مبلغ 2 میلیون تومان برای هر نفر. ( نکات مهمی که در زمان صدور چک باید رعایت گردد: در وجه آژانس هواپیمایی دلتابان / بدون تاریخ / بدون ذکر عنوان بابت ضمانت برگشت در متن چک / صادرکننده ی چک شخصی است که شما را در سفر همراهی نمی کند )